Algemeen
Handelsdrukwerken.nl verkoopt alle soorten drukwerken in grote en kleine aantallen. In onze webshop is een opsomming gemaakt van de meest voorkomende drukwerken, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om andere aantallen, uitvoeringen, etc. te bestellen. Dit kunt u kenbaar maken via e-mail info@handelsdrukwerken.nl. U  ontvangt zo snel als mogelijk een prijsopgaaf op maat. Om u een zo goed mogelijke aanbieding te doen, hebben wij de volgende gegevens van u nodig: oplage, formaat, omvang, uitvoering, drukwijze.

Handelsdrukwerken.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor gebruikte lettertypen, afbeeldingen of illustraties. Wij gaan ervan uit dat de rechten hiervoor liggen bij de producent van de aangeleverde digitale bestanden. Voor het juist aanleveren van de digitale bestanden verwijzen wij u naar de website, aanleveren bestanden.


Prijzen
Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en exclusief portokosten.

Verzending / portokosten
Wij leveren enkel naar de volgende landen:
• Nederland
• Belgie

Verzendkosten worden berekend op grond van volume en gewicht. Het is niet mogelijk om uw bestelling(en) bij ons kantoor af te halen.

In de meeste gevallen is dit:
Nederland:
0 tot 10 kg   8,95; 10 tot 30 kg   12,95; boven 30 kg op aanvraag, afhankelijk van gewicht en afmetingen

Belgie: vanaf 11,55, afhankelijk van gewicht afmetingen

Betaalmogelijkheden

Algemeen

Handelsdrukwerken.nl heeft ervoor gekozen om alleen vooruit betaling te accepteren of onder rembours bij aflevering van de drukwerken. We begrijpen dat dit u niet altijd past, echter als de grondstoffen zijn besteld en de drukwerken zijn geproduceerd is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren, terug te nemen of door te verkopen. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. 


Orderbevestiging

Zodra de bestelling is geplaatst ontvangt u een e-mail met hierop de orderbevestiging en het persoonlijke ordernummer. 

Na het bestelproces ontvangt u apart per e-mail een bevestiging dat u een aankoop heeft gedaan met daarbij de vermelding van het bedrag dat dient te worden overgemaakt, het rekeningnummer, de tenaamstelling en de code die u bij uw betaling dient te vermelden. Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw order inplannen en u op de hoogte houden van het productieproces. De aanleverspecificaties vindt u op onze website alsmede in de orderbevestiging.

 

Deze code is belangrijk om goed over te nemen, omdat hiermee uw betaling wordt gecontroleerd met uw ordernummer. Dit gebeurt allemaal volautomatisch.

 

Voor Belgische klanten geldt dezelfde procedure, alleen moet hier gebruik worden gemaakt van BIC-code en IBAN-nummer.

Deze staan duidelijk aangegeven in de e-mail die u ontvangt nadat u de order heeft geplaatst.  

 

Betaalgegevens: 

Rekening: 52.22.28.526 (ABN AMRO)

Ten name van: HET bureau voor reclame 

 


Handelsdrukwerken.nl is een initiatief van HET bureau voor reclame.
Facturen dienen te worden overgemaakt op naam van HET bureau voor reclame o.v.v. Handelsdrukwerken.nl en het ordernummer.

 

Afleveren
De door u bestelde artikelen worden door ons verstuurd met diverse transporteurs. De levertijd ligt voor Nederland op gemiddeld 10 werkdagen. Afhankelijk op welke dag u de bestelling plaatst, kan het dus een paar dagen eerder of een paar dagen later zijn. Het is niet mogelijk om uw bestelling(en) bij ons kantoor af te halen.
Uiteraard wordt er pas uitgeleverd als de betaling bij ons is bijgeschreven. Bij bestelling ontvangt u altijd een factuur. 


Garantie
Al onze drukwerken zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons op via het klantenservicesysteem.
Ga naar de homepage en klik op ''contact''. U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven om de afhandeling niet onnodig te vertragen. Tevens verzoeken wij u minimaal 25 exemplaren toe te sturen, zodat wij de klacht kunnen beoordelen. Zodra uw klacht gegrond wordt verklaard, zorgen wij dat de bestelling opnieuw in productie wordt genomen. U dient vervolgens alle onjuiste artikelen te retourneren. Na ontvangst van alle onjuiste artikelen, ontvangt u een nieuwe orderbevestiging. Bij het retourneren van een artikel kunnen wij genoodzaakt zijn 15,- handling- en administratiekosten in rekening te brengen, dan wel in mindering te brengen op de retourbetaling. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar onze leveringsvoorwaarden op de website.

Zichttermijn
Helaas is het voor handelsdrukwerken.nl niet mogelijk uw aankopen met een zichttermijn van 7 dagen volgens het Europees recht te leveren. Dit omdat drukwerken een persoonlijk karakter hebben.

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies